PROJECTMANAGER

projectmanager samen werken teamwork projectleider

Starten in Duitsland

Wilt u starten op de Duitse markt of uw huidige zaken uitbreiden?
U bent nog niet actief in Duitsland maar u ziet kansen op de Duitse markt of misschien in de hele DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) regio.

Als projectmanager leg ik samen met u de contacten met Duitse bedrijven. Hierbij leert u bedrijven kennen en leert u de verschillen tussen de Duitse en de Nederlandse bedrijfscultuur.

Samen de grens over

Als expert van de Duitse bedrijfscultuur en de Duitse taal kan ik advies geven over de stappen die uw bedrijf nemen kan om succesvol te worden in Duitsland.
Het blijft echter niet alleen bij advies. We zullen samen de grens over gaan.

Native Speaker als Projectmanager

Vaak start het zaken doen met een Duitse partner als nieuw project naast uw bestaande business. Ik zou graag voor u, en samen met u, hier als projectmanager een rol in willen spelen. Als native speaker ken ik de fijne kneepjes van zowel de Duitse taal als ook de cultuur, en kan ik mijn expertise meenemen van zowel de Nederlandse als de Duitse bedrijfscultuur.

Sparringpartner

Hoe uw project er ook uit ziet, ik help u graag bij het omzetten van uw ideeën en maak van uw project een succesverhaal. Als project manager en sparringpartner los ik het voor u op. We ontwikkelen samen een export strategie, geheel op maat afgestemd op uw wensen en uw bedrijf.

Vooral voor het MKB kunnen de barrières om zaken te doen heel groot lijken. Voor de verkoop van de door uw geleverde producten of diensten over de grens kan ik het verschil maken als (interim-) projectmanager. Ik ben expert op het gebied van zaken doen vanuit Nederland met Duitse bedrijven. Deze expertise heb ik onder meer opgebouwd door zaken te doen met bedrijven uit de maakindustrie. Denk hierbij aan Mercedes en Audi.

Groeien in Duitsland

Als u al zaken doet in Duitsland en u ziet kansen om door te groeien kan ik u ook hierbij ondersteunen. De hindernissen waar u tegen aanloopt kunnen land gebonden zijn, waarschijnlijk is het voor mij, door mijn kennis van de regio, een stuk duidelijker hoe deze obstakels weggenomen kunnen worden.

Voor het aanvragen van een offerte belt u: 06/44 69 00 37
of mailt u naar: beate.hering@succesinduitsland.nl

Heeft u een vraag over zakendoen in Duitsland?

MIJN REFERENTIES

Eric Hes

“Ik heb met Beate samengewerkt in de periode dat zij voor gewichtsconsulente Sonja Bakker werkte. Ons bedrijf ontwikkelde en onderhield het online platform voor Sonja Bakker en Beate werkte daar om Sonja te ondersteunen in haar ambities om Duitsland te “veroveren”. Beate was zeer betrokken en had uitstekende kennis hoe de zaken in Duitsland aan te pakken. Als je je als bedrijf wilt gaan richten op Duitsland, dan raad ik je zeker aan eens met Beate te gaan praten. De Duitse markt verschilt namelijk wezenlijk van de Nederlandse, vooral ook op gebied van regelgeving.”

Eric HesHestec B.V.