OVER BEATE HERING

Ik ben geboren en getogen in Duitsland. Na mijn bedrijfseconomische studie aan de universiteit in Göttingen heb ik 10 jaar gewerkt bij o.a. Mercedes-Benz en Audi. Sinds 2001 woon ik in Nederland zodat ik me de cultuur, taal en gewoontes uit beide landen eigen heb gemaakt. Door mijn frequente reizen naar en door Duitsland en mijn intensieve contacten daar ben ik voortdurend betrokken bij de laatste ontwikkelingen in beide landen.

Meer weten? Kijk naar mijn LinkedIn profiel
of neem contact met me op:
T +31 (0)6 44 69 00 37
E beate.hering@succesinduitsland.nl

Duitsland specialist Sales B2B

Netwerk

Ik geloof in teamwork. Elk individu heeft zijn speciale talenten en door samen te werken komen we verder. Daarom beschik ik over een groot netwerk van gedreven vakmensen die Nederlandse bedrijven met Duitsland ambities ondersteunen. Welke Duitsland gerelateerde vraag u ook heeft, neem vrijblijvend contact met me op. Of ik of een collega uit mijn netwerk kan u verder helpen.

Bent u zelf zakelijke dienstverlener? Neem gerust contact met me op. Ik ben continu bezig mijn netwerk verder uit te breiden.

zakelijk duits nederlands netwerk

Samenwerking met Auren

Bij het zakendoen in Duitsland komt u ongetwijfeld fiscale en juridische obstakels tegen. Om u ook op dit gebied verder te helpen, werk ik samen met Auren. Auren is een internationaal netwerk van belastingadviseurs, accountants en juristen.

One-Stop-Shop

Samen met Auren heb ik een Dutch-German-Desk opgericht. Door de intensieve samenwerking in dit multidisciplinaire team zijn wij in staat om snel te schakelen en tot een kwalitatief hoogwaardige en pragmatische oplossing te komen. Terwijl wij zorg dragen voor de coördinatie en het overleg met onze collega’s, kunt u de focus houden op uw onderneming.

Link naar de Dutch-German-Desk

Open/download informatiefolder.

Expertinterview door DNHK met Beate Hering en Stephen Schwedler van Auren

Auren belastingadviseur GmbH oprichten