Referenties

Een tevreden klant,

daar doe ik het uiteindelijk voor!

Succes in Duitsland
Milko Koot

Ik wil heel graag Beate Hering bedanken voor de fantastische job die zij heeft gedaan. Geweldige ondersteuning, advies en tips tijdens de beurs deelname Merchandise Messe Hamburg. Beate verstaat haar vak uitermate goed, haar enthousiasme en beurs ervaring is geweldig, scherp oog voor langslopende potentiële relaties, makkelijk en zeer vaardig in contact maken, tweede natuur. Beate je bent een heerlijk persoon om mee samen te werken, we waren samen een goed team, op naar volgend jaar november 2020👍
Klaar voor succes in Duitsland

Milko KootCommercial Director Fox Originals
Philipine Vinke

“Wil je de markt op in Duitsland? Vergeet alles wat je weet over sales in Nederland…….
Onze pilot ging te langzaam. Bewezen Nederlandse Sales-technieken werkten niet over de grens.
Beate heeft ons enorm geholpen door alles wat zij weet over sales in Duitsland aan ons over te dragen. Ze werd onze partner. Ze verdiepte zich in onze dienst, vertaalde die naar de Duitse doelgroep en nam de moeizame gesprekken van ons over.
Na afloop van het project vatte ze haar conclusies samen, waardoor we nu de markt anders bewerken. Kortom: een top-dienstverlening.”

Philipine VinkeDirecteur HomeShow.de
Rob Nieboer

“Meerkantoor zocht al geruime tijd naar de juiste manier om onze producten af te zetten bij onze Duitse buren.
Zaken doen met Duitse ondernemingen is niet altijd eenvoudig en ook wij hebben de verschillen tussen onszelf en ons buurland onderschat.
Vooral het begrip van de Duitse cultuur bleek van groot belang.
Vanuit mijn netwerk kwam ik in contact met Drs. Beate Hering van Succes in Duitsland.
Na het volgen van enkele workshops en het samen bezoeken van enkele potentiële klanten hebben wij mede door Beate ’s kennis en ervaring de eerste successen geboekt.
Als native speaker en met haar pragmatisme zorgde Beate ervoor dat deuren die eerst dicht waren toch open gingen.
Wij laten ons regelmatig en met veel succes begeleiden door Drs. Beate Hering.
Dus zoekt u ook een brug naar uw Duitse klanten, neem gewoon contact op met Beate en laat u ook begeleiden naar Succes in Duitsland .”

Rob NieboerMeerkantoor BV
Kim Keijzer

“In de aanloop naar een grote internationale beurs in Frankfurt, hebben we contact gezocht met Beate. Zowel in de voorbereiding als op de beurs zelf is Beate professioneel, sterk communicatief, kundig en van grote waarde in ons team geweest.
Onderstaande vermelding op haar website, maakt ze meer dan waar.
“Succes in Duitsland begeleidt en ondersteunt actief Nederlandse producerende bedrijven bij hun commerciële activiteiten in Duitsland. Hierbij richt ik me vooral op MKB ondernemingen, die sporadisch van mijn kennis en ervaring gebruik willen maken of die tijdelijk extra personeel nodig hebben. Ik neem u het werk écht uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent.”
Beate is gedreven en werkt graag samen in een enthousiast team van mensen, waarmee ze er samen een succes van wil maken.”

Kim KeijzerDirecteur
Timp Klinge

“Beate is een fijne coach voor het begeleidingstraject voor het opstarten in Duitsland. Een absolute aanrader! Fijne communicatie, duidelijke taal, heldere doelstellingen en deadlines. Alles wordt nagekomen, precies zoals je zou willen.”

Timp KlingeSalesmanager
Joost van der Veen

“I asked Beate Hering to help me with a project regarding the German market and she was very helpful and professional. The work she has done for me included understanding the German market, follow up calls and writing specific text. I would recommend her.”

Joost van der VeenVeen IT Agile Software Projects
Niccolo Zumpolle

“Afgelopen IMM ( Internationale Möbelmesse ) in Köln heeft Beate ons geholpen met onder andere Duitse klanten ontvangen, klanten aanspreken, tips / tricks voor de Duitse markt etc. Hoewel Duitsland ons buurland is is het een totaal andere markt waar een beetje “aanpassing & kennis” je een heel eind kan brengen. Je merkt bijvoorbeeld zo goed dat het aanspreken van potentiële klanten in hun moedertaal veel positief effect heeft. Beate heeft ons daar erg mee geholpen en ik zal in de toekomst zeker meer van Beate haar expertise gebruik gaan maken.”

Niccolo ZumpolleSales Director
Rob de Koning

“Diract IT wilde de kansen verkennen op de Duitse markt tijdens de Cemat beurs in Hannover. In de voorbereidingsfase en de beurs hadden wij behoefte aan extra ondersteuning en expertise. Zodoende hebben wij contact gezocht met Beate Hering. We hebben een top-week gehad! En met haar enthousiasme, kennis van de Duitse taal, humor, ervaring met beurzen en professionele aanpak heeft zij ons actief ondersteund om deze beursdeelname tot een succes te maken.”

Rob de KoningDiract IT
Paul Bul

“Hoe culturen in Europa anno 2021 nog zo enorm van elkaar kunnen verschillen is niet te onderschatten. Wij Nederlanders denken al snel dat de manier waarop wij zaken doen ook in Duitsland “moet kunnen”. Maar dat is niet zo! Al zijn het kleine spraak-nuances, de juiste tone of voice als key-accountmanager of een aan de Duitse markt aangepaste website. Het verschil tussen de Duitse en Nederlandse werkwijze is niet te onderschatten. Beate begrijpt dit als geen ander. Ze is zeer geïnteresseerd, snel, punctueel, contactueel sterk en slaat de brug tussen uw bedrijf en uw Duitse klant. Het wordt veel professioneler. Uitermate plezierig om mee samen te werken, uitermate constructief en succesvol…. Mag ik u van harte aanbevelen …  Beate Hering.  Succes in Duitsland!”

Paul BulDiecteur Orientec Trading BV
Richard Klomp

“Gelukkig heb ik Beate leren kennen. Gelukkig omdat er in het woud der keuze veel ‘ruis’ zit. Ik zocht een deskundige die me bij hand kon nemen in het voorbereiden en uitvoeren van een grote stap namelijk; de basis leggen voor succes in Duitsland. Op de eerste plaats komt een goed product/dienst maar direct op de twee plaats prijkt Beate om dit complexe vraagstuk tot een succes te brengen. Ze behoedt voor over-enthousiasme en emotionele gekleurdheid en stuurt mee op cijfers die verkregen worden door een fundamenteel marktonderzoek. Eenmaal onderbouwd bemerkte ik een gedrevenheid en passie die gelijk stond aan de mijne. Heerlijk. Geen onderdeel is haar te veel. Ze heeft kundig onze communicatie vertaald alsook de complete website mee ontwikkeld, bekeken door een Duitse bril. Twijfels hebben om de stap te wagen? Gewoon doen! Mouwen opstropen en Beate inhuren!”

Richard KlompInventive B.V.
Erik van der Schaaf

“Voor onze Duitse website : www.coating.de hebben wij uitstekend samengewerkt met Beate. Professioneel, ter zake kundig en met een goed gevoel voor humor is het een plezier om met Beate samenwerken.”

Erik van der SchaafAyold B.V.
Edgar A. Oxfoort

“Beate heeft bij ons bewezen een zeer professionele collega te zijn die zich in korte tijd haar werkzaamheden als internationaal sales assistent eigen heeft gemaakt. Beate is efficiënt, proactief en prettige om mee samen te werken.”

Edgar A. OxfoortExtrugroup B.V.
Rob Schomaker

“Ik heb ‘Succes in Duitsland’ ingehuurd om onze website www.syrinx.nl te vertalen naar het Duits. Door de zeer prettige samenwerking met Beate Hering hebben wij ervaren dat een goede Duitse website meer is dan een vertaling van de Nederlandse site. Naast de nodige tips die Beate ons gegeven heeft over het zaken doen in Duitsland, heeft zij ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het verder optimaliseren van de bestaande site. Daarbij kwam haar ‘pünktlichkeit’ regelmatig om de hoek en deze is door mij als zeer waardevol ervaren. In het uitvoeren van de werkzaamheden heb ik Beate leren kennen als een warm mens, betrokken, flexibel, ervaren en zeer gedegen, zonder dat dit de snelheid van de uitvoering van de werkzaamheden negatief heeft beïnvloed. Ik kan Beate daarom van harte aanbevelen voor bedrijven die overwegen de Duitse markt te gaan betreden, voor vertaalwerk, adviezen m.b.t. het zakendoen in Duitsland en ter ondersteuning van de ontwikkeling van de entreestrategie.”

Rob SchomakerSyrinx Industrial Electronics BV
Eric Hes

“Ik heb met Beate samengewerkt in de periode dat zij voor gewichtsconsulente Sonja Bakker werkte. Ons bedrijf ontwikkelde en onderhield het online platform voor Sonja Bakker en Beate werkte daar om Sonja te ondersteunen in haar ambities om Duitsland te “veroveren”. Beate was zeer betrokken en had uitstekende kennis hoe de zaken in Duitsland aan te pakken. Als je je als bedrijf wilt gaan richten op Duitsland, dan raad ik je zeker aan eens met Beate te gaan praten. De Duitse markt verschilt namelijk wezenlijk van de Nederlandse, vooral ook op gebied van regelgeving.”

Eric HesHestec B.V.

Wilt u ook succesvol zaken doen in Duitsland?
Neem contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek.