beurs beurzen Duitsland zoeken

Ontvang advies op maat

Duitsland en Nederland zijn buurlanden, maar toch zijn er in het bedrijfsleven aanzienlijke cultuurverschillen. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en precies te weten hoe je hiermee omgaat, omdat de weg naar de Duitse markt anders veel valkuilen heeft. 

Succes in Duitsland begint daarom met strategisch advies op maat. Door samen te werken met een Duitsland expert heb je een ervaren adviseur aan je zijde en een grotere kans op succes.

Betreed de Duitse markt in drie stappen

Stap 1: Inventarisatie

De eerste stap is een uitgebreide inventarisatie. We kijken samen waar je nu staat met betrekking tot de Duitse markt, zodat we precies weten wat je nodig hebt voor succes in Duitsland. Ik heb hier een vragenlijst voor klaarstaan die we samen doornemen.

Stap 2: Plan van aanpak

We weten het allemaal: actie zonder plan is als schieten zonder te richten. Daarom ontvang je een direct toepasbaar plan van aanpak met strategisch advies. Ik gebruik niet meer woorden dan nodig, zodat je alleen de informatie krijgt waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Stap 3: Actie

Om te voorkomen dat het plan van aanpak ergens op de plank komt te liggen, komen we in de derde stap in actie. We voeren het plan uit en ik help jou op weg naar de Duitse markt. Dat doe ik door je te helpen met marktonderzoek, je marktentree of de Duitse beurzen.

Diensten

Marktonderzoek

Krijg meer inzicht in de Duitse markt met een doortastend, direct toepasbaar marktonderzoek. Maak gebruik van de SIB subsidie van de RVO.

Marktentree

Succes in Duitsland opent voor jou de deuren en brengt je in contact met Duitse leads of distributeurs. Grote kans dat de SIB subsidie van toepassing is

Beurzen in Duitsland

Vergroot je kans op Duitse beurzen met een echte beursprofessional en native speaker.

Stoom het beursteam klaar voor succes met een workshop.