DIENSTEN

Advies op maat

Duitsland en Nederland zijn buurlanden maar toch zijn er in het bedrijfsleven aanzienlijke cultuurverschillen waar u zich bewust van moet zijn. Op weg richting Duitsland zijn er veel valkuilen. Door gebruik te maken van mijn diensten heeft u een grotere kans op succes en kunt u zich concentreren op datgene waar u goed in bent.

Succes in Duitsland begint met advies op maat.

Hier een overzicht van mijn activiteiten

PROJECTMANAGER

Ik help u graag bij het omzetten van uw ideeën en maak van uw project een succesverhaal. Als projectmanager en sparringpartner los ik het voor u op. We ontwikkelen samen een export strategie, geheel op maat afgestemd op uw bedrijf.

INTERIM ACCOUNTMANAGER

U heeft tijdelijk of sporadisch personeel op uw verkoopafdeling nodig? Geen probleem.
Als externe medewerker, kan ik, zolang er behoefte aan is, bijspringen. Uw Duitse klanten zijn bij mij in goede handen.

MARKTONDERZOEK

Door marktonderzoek kunt u beter beslissen of en waar u de Duitse markt betreedt. Welke regio is voor mij interessant? Wat zijn mijn kansen? Wat zijn de risico’s? Hoe is de concurrentie? Deze vragen onderzoek ik voor u in een marktanalyse.

BEURS DIENSTEN

Beurzen zijn dé mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en zakenpartners. Maar de organisatie hiervan, de beursdeelname zelf en de follow-up kosten veel tijd. Met mijn ruime ervaring kan ik u het werk uit handen nemen.

VERKOOPGESPREK VOEREN

Voor uw Duitse klant is het belangrijk dat hij zich thuis voelt in een gesprek. De juiste sfeer creëren is dan ook heel belangrijk. Samen met u kan ik een verkoopgesprek voorbereiden, maar ook begeleiden zodat u meer kans heeft op succes.

CERTIFICATEN AANVRAGEN

Duitse bedrijven en klanten zoeken betrouwbare producten en partners. Door certificaten en keurmerken wekt u vertrouwen, en met een Duits certificaat bent u een extra stapje voor.

ZAKENPARTNER VINDEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om Duitse klanten en zakenpartners te vinden. We kijken welke mogelijkheden het best bij uw bedrijf past. Als native speaker ligt voor mij de drempel lager om met Duitse bedrijven in contact te komen.

DUITSE WEBSITE

Met een goede vertaling en het gebruik van de juiste vakwoorden wekt u interesse bij uw Duitse klanten. Daarnaast houd ik rekening met de Duitse wetgeving, de zienswijze van uw Duitse klanten en het scoren bij Google Duitsland.

TAALSERVICE

Bij de vertaling van uw online en offline marketing materiaal houd ik rekening met de culturele en wettelijke verschillen. Tijdens een taal-, cultuur- en communicatietraining speciaal op uw wensen afgestemd, kunnen uw kennis van het Duits aanzienlijk verbeteren.

Heeft u een vraag over zakendoen in Duitsland?