Extra standbemanning voor Duitse vakbeurzen

Gat u binnenkort naar een beurs in Duitsland? Bent u op zoek naar gemotiveerd standbemanning? Als NATIVE SPEAKER DUITS maak ik uw beursteam compleet.

Herkenbaar?

  • De beursstand ziet fantastisch uit maar de bezoekers lopen voorbij.
  • Uw eigen personeel kan uw producten prima uitleggen, maar vindt het lastig vreemde mensen proactief aan te spreken (vooral in het Duits).
  • Voor een divers beursteam heeft u niet genoeg mensen in dienst.
  • U wilt niet de hele verkoopafdeling naar een beurs sturen, anders blijven dringende werkzaamheden liggen.
  • Uw binnendienstmedewerkers vinden het niet leuk om naar een beurs te gaan.
  • U heeft weinig ervaring met beurzen in Duitsland.

De beursbemanning maakt het verschil

Regelmatig maak ik dit fenomeen mee: Een mooie beursstand maar de bezoekers lopen letterlijk voorbij! Mijn ervaring: de mensen op de stand maken het verschil. Alleen met een gemotiveerde en enthousiaste standbemanning wordt uw beursdeelname een succes.

Standbemanning

Beurzen in Duitsland zijn dé mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en zakenpartners. De kunst is, uit het grote aantal bezoekers, de juiste mensen te filteren. Als extra stand medewerker zoek ik actief het gesprek met de beursbezoekers en maak een eerste selectie. Alleen potentiële klanten of zakenpartners verwijs ik door naar uw eigen personeel. Zo kunnen uw verkopers zich concentreren op de bezoekers die ook de beoogde klanten zijn.

  • Haal meer rendement uit uw beursoptreden
  • Gebruik uw tijd effectief
  • Maak uw beursteam compleet met een native speaker Duits
  • Genereer meer qualified leads

standbemanning vakbeurs Duitsland

4-talig

✔ Duits, moedertaal

✔ Engels, vloeiend

✔ Nederlands, vloeiend

✔ Frans, basiskennis

MIJN KLANTEN AAN HET WOORD

Milko Koot

“Ik wil heel graag Beate Hering bedanken voor de fantastische job die zij heeft gedaan. Geweldige ondersteuning, advies en tips tijdens de beurs deelname Merchandise Messe Hamburg. Beate verstaat haar vak uitermate goed, haar enthousiasme en beurs ervaring is geweldig, scherp oog voor langslopende potentiële relaties, makkelijk en zeer vaardig in contact maken, tweede natuur. Beate je bent een heerlijk persoon om mee samen te werken, we waren samen een goed team, op naar volgend jaar. Never change a winning team👍
Klaar voor succes in Duitsland

Milko KootCommercial Director Fox Originals
Rob de Koning

“Diract IT wilde de kansen verkennen op de Duitse markt tijdens de Cemat beurs in Hannover. In de voorbereidingsfase en de beurs hadden wij behoefte aan extra ondersteuning en expertise. Zodoende hebben wij contact gezocht met Beate Hering. We hebben een top-week gehad! En met haar enthousiasme, kennis van de Duitse taal, humor, ervaring met beurzen en professionele aanpak heeft zij ons actief ondersteund om deze beursdeelname tot een succes te maken.”

Rob de KoningDiract IT
Rob Nieboer

“Het is een eer om met een professionele en sympathieke vrouw als Beate op de beurs in Duitsland te staan. Beate heeft ons gedegen voorbereid en mede door haar hebben wij nog nooit zo een succesvolle beurs gedraaid. Dank je Beate!”

Rob NieboerMeerkantoor BV
Kim Keijzer

“In de aanloop naar een grote internationale beurs in Frankfurt, hebben we contact gezocht met Beate. Zowel in de voorbereiding als op de beurs zelf is Beate professioneel, sterk communicatief, kundig en van grote waarde in ons team geweest.”

Kim KeijzerDirecteur
Niccolo Zumpolle

“Afgelopen IMM ( Internationale Möbelmesse ) in Köln heeft Beate ons geholpen met onder andere Duitse klanten ontvangen, klanten aanspreken, tips / tricks voor de Duitse markt etc. Hoewel Duitsland ons buurland is is het een totaal andere markt waar een beetje “aanpassing & kennis” je een heel eind kan brengen. Je merkt bijvoorbeeld zo goed dat het aanspreken van potentiële klanten in hun moedertaal veel positief effect heeft. Beate heeft ons daar erg mee geholpen en ik zal in de toekomst zeker meer van Beate haar expertise gebruik gaan maken.”

Niccolo ZumpolleSales Director

Geen tijd voor voorbereiding of follow-up?

Voor de beurs, tijdens de beurs en na de beurs kan ik u compleet ontzorgen. Kijk hier naar mijn andere diensten voor beurzen in Duitsland.

Misschien ook iets voor u:

Blog 10 gouden tips voor beursdeelname in Duitsland
Blog Zoektocht naar de passende beurs

Tarief

Als extra standbemanning werk ik met een vast tarief.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

workshop meer succes op duitse beurs

Workshop “Meer succes op een Duitse beurs”

Goede beursresultaten zijn niet vanzelfsprekend. Bereid uw beursteam goed voor met deze gecombineerde taal/verkooptraining en haal  Meer succes op een Duitse beurs.