BEURS DIENSTEN

beurs Duitsland, ontmoet je klanten op Duitse vakbeurzenVoor de beurs

De organisatie van een beursdeelname kost veel tijd, maar een goed begin is het halve werk. Ik ga u graag bij de voorbereiding ondersteunen. Omdat ik weet wat werkt en wat niet kan ik veel bijdragen aan de voorbereidingen van een beurs. Ook weet ik welke beurs het beste is voor de producten die u maakt, of de diensten die u aanbiedt.

Op de beurs: Standbemanning

Beurzen zijn dé mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en zakenpartners. De kunst is, uit het grote aantal bezoekers, de juiste mensen te filteren. Als extra stand medewerker zoek ik actief het gesprek met de beursbezoekers en maak een eerste selectie. Alleen potentiële klanten of zakenpartners verwijs ik door naar uw eigen personeel. Zo kunnen uw verkopers zich concentreren op de bezoekers die ook de beoogde klanten zijn.

Na de beurs: follow-up => van LEAD tot DEAL

U komt terug van een beurs waarbij de gesprekken veelbelovend waren, u diverse visitekaartjes ontvangen heeft. Nu begint het échte werk: bellen, mailen, beloftes nakomen. Een goede follow-up is belangrijker dan de beurs zelf.

Om de leads die u gedurende de beurs heeft gekregen een goede opvolging te geven, moet u tijd investeren. De tijd die u op dit moment misschien niet heeft. Als native speaker Duits kan ik heel veel voor u betekenen. Tijdelijk en/of als parttimer kan ik de leads die u verzameld heeft opvolgen. Of ik kan de gesprekken die u wilt gaan voeren samen met uw sales afdeling voorbereiden om op die manier de mij bekende valkuilen te vermijden. Alleen als u hier tijd in investeert komt uit een LEAD een DEAL voort. Geen tijd? Laat het aan mij over!

Ervaringlead generation hannover messe

Bij verschillende gerenommeerde bedrijven in de maak industrie heb ik al veel ervaring op kunnen doen met het succesvol converteren van leads naar deals. De klanten hoeven niet persé uit Duitsland te komen maar zijn ze Duits sprekend dan heb ik een streepje voor.

Om contact op te nemen belt u naar: 06/44 69 00 37
of mailt u naar: beate.hering@succesinduitsland.nl

Misschien ook iets voor u:

Blog 10 gouden tips voor beursdeelname in Duitsland
Blog Zoektocht naar de passende beurs

Heeft u een vraag over zakendoen in Duitsland?

MIJN REFERENTIES

Rob Nieboer

“Het is een eer om met een professionele en sympathieke vrouw als Beate op de beurs in Duitsland te staan. Beate heeft ons gedegen voorbereid en mede door haar hebben wij nog nooit zo een succesvolle beurs gedraaid. Dank je Beate!”

Rob NieboerMeerkantoor BV
Kim Keijzer

“In de aanloop naar een grote internationale beurs in Frankfurt, hebben we contact gezocht met Beate. Zowel in de voorbereiding als op de beurs zelf is Beate professioneel, sterk communicatief, kundig en van grote waarde in ons team geweest.”

Kim KeijzerKeijzer Papier BV
Milko Koot

“Ik wil heel graag Beate Hering bedanken voor de fantastische job die zij heeft gedaan. Geweldige ondersteuning, advies en tips tijdens de beurs deelname Merchandise Messe Hamburg. Beate verstaat haar vak uitermate goed, haar enthousiasme en beurs ervaring is geweldig, scherp oog voor langslopende potentiële relaties, makkelijk en zeer vaardig in contact maken, tweede natuur. Beate je bent een heerlijk persoon om mee samen te werken, we waren samen een goed team, op naar volgend jaar. Never change a winning team👍

Klaar voor succes in Duitsland”

Milko KootCommercial Director Fox Originals
Rob de Koning

“Diract IT wilde de kansen verkennen op de Duitse markt tijdens de Cemat beurs in Hannover. In de voorbereidingsfase en de beurs hadden wij behoefte aan extra ondersteuning en expertise. Zodoende hebben wij contact gezocht met Beate Hering. We hebben een top-week gehad! En met haar enthousiasme, kennis van de Duitse taal, humor, ervaring met beurzen en professionele aanpak heeft zij ons actief ondersteund om deze beursdeelname tot een succes te maken.”

Rob de KoningDiract IT