VERKOOPGESPREK VOEREN

verkoopgesprek met een Duitse sfeerDuitse sfeer: Een rode loper voor uw klanten

Als u uw business wilt uitbreiden naar een nieuw gebied, (in dit geval Duitsland), komt u terecht op voor u misschien onbekend terrein. Voor een Duitser is het belangrijk dat hij zich thuis voelt in een gesprek. De juiste sfeer creëren is dan ook heel belangrijk. Bijvoorbeeld door goed Duits te spreken.
Ik weet als iemand afkomstig uit de Duitse cultuur waar je op moet letten bij een verkoopgesprek. Mijn ervaring als Duitse bedrijfseconoom komt hier goed van pas. Ik spreek dan ook de taal van de klanten. Als een verkoopgesprek goed begint is dat vaak al het halve werk.

Voorbereiden van het gesprek

Samen met u kan ik een verkoopgesprek helpen voorbereiden, maar ook begeleiden zodat uw klant zich helemaal thuis voelt en u meer kans heeft op succes.
Ik ken de valkuilen en kansen van de Duitse markt en ik zal deze dan ook allemaal verwerken in de voorbereiding van het verkoopgesprek. Deze voorbereiding zullen wij samen kunnen doen. Doordat het gesprek op een goede ‘Duitse’ manier is voorbereid zult u zich beter op zijn gemak voelen en de klant voelt zich thuis met de Duitse sfeer.

Presentatie in het Duits

Met een bedrijfs- en productpresentatie in foutloos Duits wordt benadrukt dat u uw Duitse avontuur serieus neemt en Duitsers waarderen dat enorm. Met presentaties in het Duits heb ik veel ervaring en ik help u daar dan ook graag mee of desgewenst neem ik deze taak voor u over.

Rondleiding voor Duitse klanten

Tijdens een Duitstalige rondleiding in uw bedrijf kunnen uw klanten zich van de kwaliteit en flexibiliteit van uw productie overtuigen. Tevens verkleint u de afstand tot uw klanten als u hun taal spreekt. Uw klanten voelen zich serieus genomen en ze zullen eerder geneigd zijn met u in zee te gaan als u hebt laten zien de moeite te nemen hun taal te spreken. Ik kan deze rondleiding voor u doen of helpen met de voorbereiding.

Voor het aanvragen van een offerte belt u: 06/44 69 00 37
of mailt u naar: beate.hering@succesinduitsland.nl

Misschien ook iets voor u:

Blog “Sie” of “du”?
Blog “Sie” of “du” deel 2?

“If I’m selling to you, I speak your language. If I’m buying, dann müssen Sie Deutsch sprechen!”
Willy Brandt, voormalige Duitse kanselier

Heeft u een vraag over zakendoen in Duitsland?