(KEY)-ACCOUNTMANAGER

interim accountmanager, tijdelijk extern personeel

Parttime (Key)-Accountmanager

Als u behoefte heeft aan extra handjes ben ik hiervoor de perfecte externe medewerker. Ik heb veel commerciële ervaring opgedaan bij zowel Duitse als Nederlandse bedrijven. Ik kan u veel werk uit handen nemen door de zorg en aandacht voor uw Duitse klanten op me te nemen. Als u bijvoorbeeld maar één of twee Duitse klanten hebt en het is te weinig om daar een native Duitssprekende vaste kracht voor aan te nemen, kan ik parttime voor u aan de slag en kan het aanspreekpunt voor de klanten zijn zoals ze dat gewend zijn.

Interim Accountmanager

U heeft tijdelijk of onregelmatig Duitssprekend personeel op uw verkoopafdeling nodig? Geen probleem.
Als externe medewerker, kan ik, zolang er behoefte aan is, bijspringen. Uw Duitse klanten zijn bij mij in goede handen.

Interim Salesmanager

Ook de taak van interim-salesmanager kan ik voor u tijdelijk en/of parttime invullen. Denk hierbij bv aan vervanging tijdens zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of een overbruggingsperiode. Het lukt mij om me snel in te werken in de materie en in de klant. De klant zal dan ook nauwelijks merken dat een vaste kracht tijdelijk is weggevallen. Het grote voordeel is dat de dienstverlening naar uw klant gewoon doorloopt.

=>TIP: Vraag voor deze dienst een SIB Voucher Marktentree aan en krijg 50% vergoed.

Uitbreiden naar Duitsland

Uitbreiden naar Duitsland kan aantrekkelijk zijn vanwege de stabiele en sterke economie. Het kan een goede manier zijn om uw bedrijfsrisico’s te spreiden als de economie minder goed loopt. Ik kan u helpen met het maken van een gedegen plan voor de export van uw producten. Bent u al aan het uitbreiden naar Duitsland dan kan ik ook veel bieden. Mijn jarenlange commerciële ervaring bij zowel Duitse als Nederlandse bedrijven heeft er toe geleid dat ik me helemaal thuis voel in beide bedrijfsculturen, en ik ben goed bekend geraakt met de do’s en de don’ts. Daarnaast heb ik een groot netwerk in zowel Duitsland als in Nederland. Samen met u maken wij het Duits avontuur tot een succes.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden, schroom dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met mij op: beate.hering@succesinduitsland.nl of bel 06/44 69 00 37

“Het beheersen van de Duitse taal is een vereiste om succesvol zaken te doen met de Duitse industrie.”
ING: Toeleveren aan de Duitse maakindustrie

Heeft u een vraag over zakendoen in Duitsland?

MIJN REFERENTIES

Paul Bul

“Hoe culturen in Europa tegenwoordig nog zo enorm van elkaar kunnen verschillen is niet te onderschatten. Wij Nederlanders denken al snel dat de manier waarop wij zaken doen ook in Duitsland “moet kunnen”. Maar dat is niet zo! Al zijn het kleine spraak-nuances, de juiste tone of voice of een aan de Duitse markt aangepaste website. Het verschil tussen de Duitse en Nederlandse werkwijze is niet te onderschatten. Beate begrijpt dit als geen ander. Ze is zeer geïnteresseerd, snel, punctueel, contactueel sterk en slaat de brug tussen uw bedrijf en uw Duitse klant. Het wordt veel professioneler. Uitermate plezierig om mee samen te werken, uitermate constructief en succesvol…. Mag ik u van harte aanbevelen …  Beate Hering.  Succes in Duitsland!”

Paul BulDirecteur Orientec Trading BV
Edgar A. Oxfoort

“Beate heeft bij ons bewezen een zeer professionele collega te zijn die zich in korte tijd haar werkzaamheden als internationaal sales assistent eigen heeft gemaakt. Beate is efficiënt, proactief en prettige om mee samen te werken.”

Edgar A. OxfoortExtrugroup B.V.